Autot puhtaaksi taatulla laadulla

Autopesut ja vahaukset - Turku, Raisio

Auton arvon ylläpidon kannalta, sen puhtaana pito on olennaisen tärkeää. Erityisesti talviaikaan, kun suolavesi huuhtoo jatkuvasti auton koria. Suosittelemme auton päälipesua kerran viikossa. Auton sisäpuhdistus likaisuudesta riippuen muutaman kuukauden välein. Auton vahaus olisi hyvä tehdä vähintään kaksi kertaa vuodessa tai nykyaikaisilla nanopinnotteilla muutaman vuoden välein.

Päälipesu

Päälipesussa auto huuhdellaan painepesurilla, jonka jälkeen vaahdotetaan ja pestään aina käsin.

25 €

Vahaus

Vahaus sisältää auton ulkopuolisen pesun ja vahauksen

60 €

Kestovahaus

Kestovahaus sisältää auton ulkopuolisen pesun ja kestovahauksen

120 €

Täydellinen sisäpesu

Sisäpesu sisältää auton imuroinnin, verhouksien pesun, mattojen pesun, sisäpintojen pesu hoitoaineella ja ikkunoiden pesun

120 €

Pesupaketti Premium

Sisältää päälipesun, ovenvälien pesun, kovavahauksen ja täydellisen sisäpesun

200 €

Pesupaketti Luxury

Sisältää päälipesun, ovenvälienpesun, maalipinnan kiillotuksen, kovavahauksen ja täydellisen sisäpesun

350 €

Keraamiset pinnoitteet

Ceramic Guard


Alk. 695 €

Nasiol NL272


Alk. 799 €

Nasiol ZR53


Alk. 499 €

Ceramic Guard
Ceramic Guard on uusi läpimurto nanokeraamisten pinnoitteiden maailmassa. Tällä vallankumouksellisella tuotteella on nyt mahdollista saada hyvin tasainen, korkeakiiltoinen ja kestävä suojaava pinnoite autosi maalille yhdellä kerralla. Ceramic Guard vahvistaa ja lisää lakan kovuutta, mikä parantaa suuresti naarmujen vastustuskykyä. Maalipinta saa huomattavasti syvemmän kiillon ja värin. Autostasi tulee helpommin pestävä ja se saa voimakkaan vettä hylkivän kerroksen, tehden tästä juuri oikean suojauksen autosi maalipinnalle.

Ceramic Guard läpimurto on tehty molekyylitasolla, jossa yleisesti pinnoitteissa käytettävän piioksidin, oksidit ovat korvattu hiilellä. Hiili tekee suuremman kerrostiheyden pinnoitteeseen jollon siitä saadaan pysyvämpi ja kovempi kiinnitys maalipinnan molekyyleihin.

Nasiol NL272
Nasiol NL272 on Ceramic Guardin kanssa erittäin laadukas ja kestävä pinnoite toiselta valmistajalta. NL272 muodostaa sileän ja kovan nanomittakaavan pintakerroksen, joka parantaa kulkuneuvosi ulkopintojen suojaustasoa merkittävästi. Pinnoite suojaa ympäristön rasituksilta, kemikaaleilta ja pieniltä naarmuilta.

NL272 soveltuu maalipinnan, ajovalojen ja kovien muoviosien suojaamiseen. Nasiol NL272 pinnoite antaa kovan nanopinnoitteen joka hylkii voimakkaasti likaa ja suojaa ulkoisilta rasituksilta, kuten pieniltä naarmuilta. Pinta on pysyy helposti puhdistettavana.

JOPA 5 VUOTTA TAI 500 PESUA KESTÄVÄ SUOJAAVA KERAAMINEN PINTA! Pinnoitteen paksuus noin 1000nm.

Nasiol ZR53
Nasiol ZR53 on edullisempi vaihtoehto keraamisista pinnoitteista. ZR53 muodostaa auton maalipintaan myös kovan ja kiiltävän, likaa hylkivän pinnan. Pinta on helppo pestä ja ZR53 saadaan 3 vuotta tai 300 pesua kestävä keraaminen pinta. Pinnoitten paksuus noin 800nm.